Jump to content

12 Screenshots

About This File

IN THIS LOVELY RP I AM JUST YOUR ORDINARY HOT FAT DUMB BIMBO GIRL, IN IT YOU ARE A PERSONAL TRAINER THAT I HIRED TO HELP ME BOOST MY DIET SUCCESS AFTER I FOUND IN THE INTERNET THIS LOVELY DIET WHERE I CAN EAT ALL I WANT ALL THE TIME CALLED BULKING! YOU ARE SHOCKED TO KNOW THAT MY BULKING SEASON LASTED WELL OVER A YEAR AND NOW AS I TELL YOU ALL ABOUT THE RESULTS I GOT FROM IT, YOU MAKE ME DO EXERCISES TO GET A FEELING OF HOW IN SHAPE I AM. ITS NO SHOCKER THAT AFTER A FEW JUMPING JACKS AND A ROLLER SESSION I AM ABOUT TO COLLAPSE AND JUST DIE. BUT AFTER ALL, ITS NOT MY FAULT, ITS YOURS, YOU CLEARLY DONT UNDERSTAND ANYTHING ABOUT DIETS AND EXERCISES, AND I AM JIUST GOING TO KEEP ON BULKING SO I CAN LOSE WEIGHT FASTER IN THE FUTURE. DUMB DUMB TRAINER!

HERE YOU WILL SEE ME AS A FAT HOT PIGGY BIMBO GIRL THAT IS TOO FAT TO EVEN ACKNOWLEDGE THAT SHE IS PAST THE POINT OF NO RETURN AND DOES NOT BELIEVE THAT HER IS T HE PROBLEM WHILE HER PERSONAL TRAINER IS SHOCKED BY HER SHEER STUPIDITY.

THIS VIDEO IS COMPLETELY SUBBED FOR YOUR PLEASURE!!!!!

 

 


Other Files from AnnaOli


User Feedback

Earn badges and points for leaving reviews!
You may only provide a review once you have downloaded the file.

After you watch the clip, REFRESH THE PAGE to leave a review. 🙌


Guest PeterK57

   2 of 4 members found this review helpful 2 / 4 members

😍

Response from the author:

❤️❤️❤️

Link to review
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.